Life-style

Exprimă-ți viziunea în StudentFest!

Exprimă-ți viziunea în StudentFest!

Secțiunea de Literatură din cadrul StudentFest vă invită în data de 15 mai, de la orele 18:00, la librăria La Două Bufnițe la o discuție cu scriitorii Gheorghe Mocuța și Andrei Mocuța despre cele mai recente cărți ale lor: Salutări din Piața Reconcilierii și Voi folosi întunericul drept călăuză.Întâlnirea va fi moderată de Eugen Bunaru și vor vorbi: Cornel Ungureanu, Vasile Dan și Ana Pușcașu.

Tot în data de 15 mai, secțiunea de grafică își va expune viziunea în Piața Unirii prin evenimentul numit „Eterogen”, secțiunea de arte stradale va folosi culorile șiva aduce la viață scările unui pod de pe Bega, secțiunea de publicitate ne așteaptă la „Experimental patterns of perception (Aisthētik), în Aether, în fiecare zi, începând cu ora 18:00. Evident că nu puteau să lipsească spectacolele de dans din Piața Libertății, dansatorii putând fi admirați începând cu ora 19:30. Spectacolul de teatru Thespis – „Douăzecișișapte” își așteaptă spectatorii de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenților.

În data de 16 mai, va avea loc un maraton de poezie pe ritmuri de jazz, urmată de un after party, în cafeneaua D’arc, începând cu ora 19:00. Poeți precum: Tudor Crețu, Alexandru Văsieș, Dosa Andrei, Robert Gabriel Elekes, Alexandru Potcoavă, Ana Pușcașu, Adrian Bodnaru, Marcel Tolcea, Roxana Diaconescu, Anastasia Coste, Marian Oprea, Mariana Gunță, Andrei Ene, Alexandra Bodnaru, Radu Nițescu și Lera Kelemen. Evenimentul va fi moderat de Tudor Crețu. Acest maraton de poezie și jazz va fi urmat de spectacolul de teatru Recul – „Joe’s Club Soda”.

Secțiunea de grafică vă pregătește „Panoul Viziunii” și secțiunea de sculptură va lucra „Așe ca-n Maramu” și vă așteaptă la un atelier de pirogravare în Parcul Complexului Studențesc, pe când la Galeria Calpe, secțiunea de arhitectură vă pregătește „Negura”.

StudentFest, cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, organizat anual de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), se va desfășura în perioada 11-20 mai, la Timișoara.

Prin cele 15 secțiuni puse la dispoziția artiștilor și participanților în acest an, Arhitectură, Arte stradale, Ceramică, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Film și arte video, Fotografie, Grafică, Literatură, Muzică, Pictură, Publicitate, Sculptură și Teatru, festivalul dorește să le ofere tinerilor talentați posibilitatea de a se face remarcați prin atelierele de creație organizate pentru ei.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați site-ul www.studentfest.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/studentfest.ro.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*