Utile

Jebel rămâne mâine FĂRĂ APĂ potabilă, iar Timișoara marți

Jebel rămâne mâine FĂRĂ APĂ potabilă, iar Timișoara marți

Luni, 15 mai, de la ora 9:00, se va intrerupe furnizarea apei reci in Jebel. Motivul sistării furnizării apei potabile este datorat spălarii și igienizării rețelei de distribuție, urmând ca în jurul orei 15:00 locuitorii din comunei să poată folosi din nou apa rece, anunță reprezentanțșii societății Aquatim.

A doua zi, marți, este rândul timișorenilor să rămână fără apa potabilă la robine, Aquatim sistând furnizarea apei reci între orele 9:00 și 15:00. Vor fi afectați locuitorii de pe străzile Splaiul Nicolae Titulescu, Gelu, Constantin Olănescu, Gheorghe Barițiu, Nufăr, Gheorghe Pop de Băsești și Andrei Mureșanu.

Întreruperea apei reci care îi va afecta pe timișoreni se datorează unor lucrări efectuate de cei de la Aquatim la intersecția străzilor Spl. Nicolae Titulescu cu Nufăr, respectiv Andrei Mureșanu, pentru conectarea unor conducte noi de apă la rețeaua existentă, lucrare de investiții realizată din fondurile societății.”La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop”, transmit reprezentanții companiei de apă și canalizare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*