Eveniment

Peste 600 de polițiști la acțiuni în Timiș. Vezi ce se întâmplă

Peste 600 de polițiști la acțiuni în Timiș. Vezi ce se întâmplă
Adora Beauty

Polițiștii timișeni acționează pe raza întregului județ intensificând acțiunile pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În perioada 12-14 mai, peste 600 de polițiști acționează pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. La activități participă polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, transporturi, combaterea criminalității organizate și de la alte structuri.

Efectivele acționează pentru menținerea ordinii și siguranței publice, fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, în principal a celor cauzate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier Timiş.

Polițiștii de la transporturi asigură patrularea în trenurile de călători, stațiile și triajele de cale ferată și o aerogară.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*