Social

Ce probleme au găsit polițiștii locali în Kuncz, Plopi și Baba Dochia

Ce probleme au găsit polițiștii locali în Kuncz, Plopi și Baba Dochia

Poliția Locală Timișoara a demarat noi acțiuni în cartierele orașului, acțiuni care sunt organizate periodic pentru a se discuta direct cu cetățenii în zonele în care aceștia locuiesc, pentru a se lua pulsul cartierelor și pentru a se constata la fața locului cum se prezintă problemele cu care timișorenii se confruntă.

Astfel, în cursul zilei de joi, polițiștii locali au fost prezenți în cartierele Plopi, Kuncz și Baba Dochia, unde au relaționat cu 168 de cetățeni, care le-au spus problemele cartierelor, cum ar fi abandonarea de deșeuri, iarbă necosită, prezența câinilor fără stăpân, imobile degradate, vehicule cu tracțiune animală, persoane fără adăpost care caută în tomberoane împrăștiind deșeurile, animale lăsate în libertate pe domeniul public etc.

În urma acțiunii au fost identificate zone în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, locaţii frecventate de câini fără stăpân, terenuri virane sau neîmprejmuite şi rampe clandestine de deșeuri. Toate problemele au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora. Acțiunile continuă și în perioada următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*