Politic

Biroul Politic Municipal ALDE a desemnat președinții interimari

Biroul Politic Municipal ALDE a desemnat președinții interimari

ALDE Timișoara  și-a desemnat noi membrii care să ocupe diferite funcții. În urmă cu trei săptămâni a avut loc Congresul ALDE, iar în urma acestuia s-a adoptat un statut nou.

Astfel, potrivit președintelui ALDE Timișoara, Vasile Pop, în cadrul ultimei ședințe de Birou Politic din 8 mai, s-au stabilit câteva măsuri de reorganizare a filialei.

Am constituit Biroul Politic Municipal din 17 persoane, dar și o Organizatție a tinerilor ALDE. Am numit interimar un președinte, pe Silviu Andrișan. Am constituit și Organizația Municipală a Femeilor ALDE, unde a fost desemnată Daiana Vicol ca presședinte interimar. Am constituit și Clubul studenților liberali ALDE, unde îl avem ca președinte pe Cătălin Bagiu. Din discuțiile pe care le-am avut am considerat că trebuie să ne axam foarte mult pe tinerii și simpatizanții din ALDE Timișoara, pentru că sunt cei care aduc cam cele mai multe voturi în alegeri. Totul din Biroul Politic Municipal funcționează bine, oamenii sunt implicați. De asemenea am avut contacte cu noi aderenți potențiali membrii de partid și de a-i atrage lângă noi”, spune președintele ALDE Timișoara, Vasile Pop.

Alegerile ALDE vor avea loc în această toamnă.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*