Administrație

Robu n-a putut să vadă cum a străpuns culeea Pasajul Jiul. Era operat la Spitalul Militar

Robu n-a putut să vadă cum a străpuns culeea Pasajul Jiul. Era operat la Spitalul Militar

În timp ce la Timișoara avea loc o premieră națională, primarul orașului se afla pe masa de operație.

Este vorba despre lucrările de extindere la Pasajul Jiul, unde cei 22 de metri ai terasamentului au fost “parcurși” în ultima săptămână, fără întreruperea traficului feroviar.

Ceea ce v-am promis că se va întâmpla în această săptămână, iată, s-a întâmplat: LA PASAJUL JIUL, S-A REALIZAT STRĂPUNGEREA!

Din păcate, nu vă pot oferi poze cu mine în culee, cu pantalonii suflecați și cu luminița de la capătul tunelului în background, ca la Pasajul Michelangelo :)), întrucât ieri, în ziua străpungerii, tocmai am suferit o intervenție chirurgicală. Din prea multă zburdălnicie, am făcut încă acum câțiva ani o hernie inghinală, dar am tot ignorat-o de-atunci, jucând fotbal ca și cum n-aș fi avut-o și, astfel, ea s-a agravat și am fost nevoit să… mă dau la bisturiu. Am făcut-o la Spitalul Militar din Timișoara și vreau să le mulțumesc excelenților medici Cristian Gheorghe, chirurg și Mihaela Dănescu, anestezist, precum și celorlalți colegi ai lor, asistentelor și întregului personal pentru profesionalism și grija purtată”, a scris, joi pe Facebook primarul Nicolae Robu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*