Social

Președintele ATOP, Traian Stancu: “Bariere și semafoare, obligatoriu, la căile ferate din Timiș”

Președintele ATOP, Traian Stancu: “Bariere și semafoare, obligatoriu, la căile ferate din Timiș”
Adora Beauty

Reprezentanții Autorității Teritoriale de Ordine Publică Timiș au în plan montarea de bariere și semafoare la trecerile de cale ferată din județ. Totul în contextul deselor accidente care au loc în Timiș.

Potrivit preşedintelui Traian Stancu, numărul accidentelor care au loc la nivelul trecerilor cu calea ferată s-a dublat în ultimele luni.

Astfel, Traian Stancu susține că a trimis o adresă către Regionala CF Timişoara, prin care solicită ca trecerile de pe DN intrarea în localitatea Becicherecu Mic şi trecerea de la intrarea în localitatea Făget să fie reabilitate şi dotate cu elemente de semnalizare corespunzătoare.“Deocamdată nu avem nicio informație că s-ar fi ocupat de asta. Nu cred că mai poate dura foarte mult până o să se facă acest lucru, deoarece dacă nu-l fac vom impune prin hotărâre de Guvern ca la drumurile naționale să nu se mai poată trece la nivel de cale ferată fără semafor mic. Nu se poate spune că nu avem bani să punem un semafor la calea ferată, expunând la accidente grave cetățenii care circulă”, explică vicepreședintele CJ Timiș și președinte ATOP Timiș, Traian Stancu.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*