Social

Piața 700 ”curățată” de cerşetori. Pe cine a găsit Poliţia Locală printre persoanele fără adăpost

Piața 700 ”curățată” de cerşetori. Pe cine a găsit Poliţia Locală printre persoanele fără adăpost
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au acționat marţi în Piața 700 din Timișoara, unde au se afla un grup de persoane fără adăpost care și-au făcut un obicei din a frecventa perimetrul pieței, unde apelează la mila publică, consumă alcool și creează disconfort cetățenilor.

Din grupul de opt persoane, face parte și un bărbat cu defect la picioare, care timp de mai mulți ani a fost plecat în Spania, Portugalia, Franța revenind recent în România, mai exact în Timișoara, în aceeași zonă frecventată și în urmă cu aproximativ 6-7 ani. Acesta a declarat că intenționează să plece din nou, de această dată în Anglia.

Toți cei opt membri ai grupului au fost aduși la sediul Poliției Locale pentru a le fi întocmite fișe de identificare și pentru a fi introduși în baza de date, fiind ulterior predați Centrului Social de pe strada Telegrafului.

Astfel de acțiuni de depistare a persoanelor fără adăpost și a cerșetorilor sunt organizate zilnic de polițiștii locali pe raza municipiului Timișoara, fapt care a dus la scăderea numărului acestora, față de anii trecuți.

De la începutul acestui an și până în prezent au fost depistate un număr de 275 persoane, față de 365 în aceeași perioadă a anului trecut.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*