Eveniment

“Ziua Europei în birourile vamale”, la Arad

“Ziua Europei în birourile vamale”, la Arad
Adora Beauty

Birourile Direcției Vamale își deschid astăzi porțile pentru public. Pe 9 mai se sărbătorește Ziua Europei. Această zi este de asemenea cunoscută ca Ziua Schuman, comemorând declarația istorică a ministrului de externe francez, Robert Schuman, prin care a fost propusă unirea industriilor de oțel și cărbuni a Franței, Germaniei de Vest și a altor state, ducând la crearea Comunității Europene a Cărbunelui și Oțelului. Acest eveniment este considerat un moment fundamental în istoria Europei.

Având în vedere că Uniunea Europeană este în primul rând o uniune vamală, în data de 9 mai 2017, în intervalul orar 10:00-14:00, Direcția Generală a Vămilor organizează “Ziua Europei în birourile vamale”.

Cu acest prilej, Direcția Regională Vamală Timișoara din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara, va deschide porțile Biroului Vamal de Interior Arad, Zona Industrială de Vest, nr. 1, str. 6, jud. Arad, pentru a prezenta copiilor și tinerilor o parte din mijloacele specifice muncii de vamă și pentru a informa publicul interesat cu privire la cultura vamală și de facilitare a comerțului.

(Foto Aradon.ro)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*