Economic

Cresc încasările la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara

Cresc încasările la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara
Adora Beauty

În luna aprilie a anului 2017, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara a încasat la Bugetul General Consolidat suma de 858 milioane lei, cu 9,4% mai mult decât în luna similară a anului 2016 și cu 11% mai mult decât media lunară a trimestrului I al anului curent.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de către Administrațiile finanțelor publice din județele Arad, Timiș și Caraș-Severin.

Ca urmare a acțiunilor de executare silită (popriri bancare, popriri la terți, sechestre bunuri mobile și imobile), în primele patru luni ale anului 2017, s-au încasat la Bugetul General Consolidat peste 91 milioane lei.

În luna aprilie s-au încasat 27 milioane lei, cu 11% mai mult decât media trimestrului I al anului în curs.

Structurile de inspecție fiscală din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara au efectuat, în primele patru luni ale anului 2017, un număr de 853 de acțiuni, în urma cărora au fost stabilite obligații fiscale suplimentare totale în valoare de 329 milioane lei, din care 322 milioane lei la persoane juridice și şapte milioane lei la persoane fizice.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*