Eveniment

Unde a fost găsit un autoturism căutat de autorităţile italiene

Unde a fost găsit un autoturism căutat de autorităţile italiene
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat un cetățean sârb care conducea un autoturism marca Rover, semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene.

În data de  7 mai, la ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, județul Mehedinți,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, la volanul unui autoturism marca Rover, înmatriculat în Serbia, cetăţean sârb B. Peca, în vârstă de 48 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date naţionale ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene în data de 22 iulie 2008.

Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conaţional şi  nu avea cunoştinţă despre faptul că mașina ar fi căutată de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de 2.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, urmând ca la definitivarea cercetărilor  să fie înapoiat proprietarului de drept.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

 

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*