Sport

Timişoreanul Haris Ferizovici şi-a făcut KO adversarul, la gala UFT Cluj-Napoca

Timişoreanul Haris Ferizovici şi-a făcut KO adversarul, la gala UFT Cluj-Napoca

Haris Ferizovici (foto, în dreapta) s-a impus în prima repriză, prin KO, în faţa bistriţeanului Adrian Băiaş, într-un meci derulat în limitele categoriei 71 de kilograme. Elevul antrenorului Ludovic Şomogyi şi-a trecut în palmares a 15-a victorie dintr-un total de 17 meciuri, patru încheindu-le înainte de limită.

Clubul Sportiv Şomo Kick-Boxing Timişoara a avut un reprezentant la puternica gală Ultimate Fighting Tournament (UFT), care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în sala “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Au fost meciuri de kick-boxing şi MMA (arte marţiale mixte), toate disputându-se în cuşcă.

Gala UFT a reprezentat pentru Haris Ferizovici, luptător în vârstă de 27 de ani, a doua competiţie din acest an, după ce la prima a devenit campion naţional în cadrul întrecerii organizate la Tulcea (obţinând trei victorii din tot atâtea meciuri disputate).

Gala de la Cluj-Napoca a fost una foarte bine organizată, îl felicităm pe Sebastian Haidu, care s-a ocupat de acest eveniment. Au fost meciuri de kick-boxing şi MMA şi toate s-au ţinut în cuşcă. De altfel, UFT este prima promoţie care a organizat în România gale de kick-boxing şi MMA în cuşcă. Evoluţia lui Haris este foarte bună, el a câştigat medalia de aur la Campionatul Naţional şi, conform aşteptărilor noastre, la Cluj-Napoca a menţinut linia dreaptă a victoriilor, iar acest lucru a fost posibil prin muncă grea la antrenamente. Sper că vom continua aşa până la sfârşitul anului“, a declarat Ludovic Şomogyi, care îl antrenează pe Haris Ferizovici de trei ani şi jumătate.

Cu o zi înaintea galei UFT, Cluj-Napoca a găzduit şi un seminar ţinut de titratul sportiv olandez Albert “Hurricane” Kraus, care are în palmares 116 meciuri de kick-boxing şi cinci în ringul boxerilor profesionişti, în 2002 a devenit campion mondial K-1 Max, în 2003 a fost finalist, iar în 2005 a ieşit campion mondial la thai-boxing. El şi-a însoţit fiul, Gradus Kraus, la evenimentul din Ardeal şi a răspuns afirmativ la solicitarea organizatorilor de a le oferi sfaturi practicanţilor de kick-boxing. De la CS Şomo Kick-Boxing Timişoara au fost prezenţi la seminar Emi Mocanu (16 ani), Nicolae Stoianovici (21 de ani) şi antrenorul Ludovic Şomogyi. “Seminarul a fost organizat cu o seară înainte, după cântarul oficial. Albert Kraus a venit la gala UFT în calitate de antrenor al copilului său, Gradus Kraus. Noi am participat cu doi sportivi, Emi Mocanu şi Nicolae Stoianovici, doi tineri care promit mult în viitor. În cadrul seminarului, Albert Kraus ne-a dezvăluit câteva tehnici preferate pe care le foloseşte în meciuri“, a precizat Ludovic Şomogyi.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*