Social

Orașul Arad se pregătește să scrie istorie în fitness, prin Transilvania Fitness Festival

Orașul Arad se pregătește să scrie istorie în fitness, prin Transilvania Fitness Festival

Orașul Arad se pregătește să scrie istorie și să intre în Cartea Recordurilor, prin Transilvania Fitness Festival. Evenimentul este  la prima ediție și va avea loc în perioada 20-21 mai. Performanța pe care organizatorii își doresc să o atingă este ca peste 500 de oameni să se sincronizeze făcând 500 de genoflexiuni. Totodată, vor fi aduși laolaltă  presenteri din mai multe țări europene, antrenori de fitness de prestigiu, ultimele trend-uri din industria de profil, dar și iubitorii de mișcare, sport și stil de viață sănătos.

TFF2017 se va desfășura pe parcursul a două zile, prima fiind dedicată exclusiv antrenorilor interesați de diverse specializări în domeniu, iar cea de-a doua tuturor amatorilor de antrenamente sportive diverse.

Sâmbătă, 20 mai, la Transilvania Fitness Festival va fi ziua antrenorilor care își doresc să câștige noi abilități și să descopere ultimele trend-uri din industria internațională de profil. Din dorința de a dezvolta fenomenul de fitness și aerobic din regiunea Transilvania, organizatorii au pregătit workshop-uri ce vor fi susținute de unii dintre cei mai cunoscuți presenteri din Europa: Functional Challenge susținut de Per Markussen din Norvegia, Functional training alături de Panos Balatsinos din Grecia și Capoeira Aerobic cu Czanik Balazs din Ungaria. Salile Performance Lab și Endorphin din Arad vor găzdui activitățile din cadrul zilei de sâmbătă.

Duminică, 21 mai, la Sala Polivalentă din Arad, Transilvania Fitness Festival le dă întâlnire tuturor pasionaților de fitness, precum și începătorilor și îi invită să facă mișcare sub același acoperiș, încercând diferite tipuri de antrenamente într-o atmosferă aparte. Printre acestea se numără: Functional training, Rebound, SYLO, Power Jumper, Dancer Jumper, Capoeira aerobic, Bootcamp, Deep Work și bodyART. Participanții vor avea ocazia să se antreneze alături de Cristi și Edina Lucuța, Per Markussen, Lucian Bosînceanu, Panos Balatsinos, Alina Vilagoș, Daniela Amza, Ciprian Căvășdan, Balazs Czanik și Ilona Ilyes. “Aradul și Timișoara, cele două orașe de suflet ale mele în care îmi desfășor activitatea sunt orașe frumoase, dar oamenii nu au ocazia să vadă și să facă sport decât cu antrenorii din sălile în cadrul cărora se antrenează. Dacă cineva vrea să participe la un eveniment sportiv internațional de anvergură, are la dispoziție Bucureștiul sau Budapesta, unde la prețul biletului se adaugă multe alte cheltuieli. Prin Transilvania Fitness Festival dorim să aducem cât mai aproape de casă atmosfera, energia și profesionalismul antrenamentelor din convențiile internaționale de fitness. Asociația Cartea Recordurilor va fi prezentă la eveniment pentru a monitoriza cum peste 500 de oameni se vor sincroniza fâcând 500 de genoflexiuni, iar arbitrajul va fi făcut de Ovidiu Hațegan- arbitru FIFA, unul dintre cei mai apreciați arbitri din lume. De asemenea, lansarea noilor ghete Aerower este o altă surpriză pregătită în cadrul TFF”, a declarat Cristian Lucuța, inițiator al acestui festival din partea organizatorului oficial, Aualeu Fitness.”

Organizatorul principal al TFF2017 este Auăleu Fitness, având ca parteneri oficiali compania Aerower Europa de Est și Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad. “Transilvania are o conotatie aparte, atât pentru cei din țară cât și pentru cei care depășesc granițele ei. Chiar și denumirea sugerează un mod diferit de a face lucrurile, nu neaparat mai bine sau mai rău, dar cu siguranță diferit. Prin acest festival am dori să oferim acestei regiuni încărcate de istorie,  încă o „POVESTE”.  A noastră, a celor din  sălile de antrenamente, a celor de pe benzile de alergat sau de printre greutățile colorate. Și chiar dacă n-o coacem în inima țării, noi organizatorii, sportivi si iubitorii de mișcare garantăm participanților reflexe și anduranță ce tind spre cele vampirești atunci când beat-ul e cel care trebuie!”, adaugă Cristian Lucuța.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*