Eveniment

Dosare penale pentru două timişorence care au plecat la cumpărături fără bani

Dosare penale pentru două timişorence care au plecat la cumpărături fără bani

Două femei sunt cercetate de poliţişti, după ce ar fi fost surprinse de agenţii de pază a unor societăți comerciale în timp ce sustrăgea bunuri. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt.

Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara efectuează cercetări faţă de o femeie de 36 de ani, bănuită de furt din societate comercială.

În 6 mai, cea în cauză a fost reţinută de agenţii de pază a unei societăţi comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare, a căror valoare nu a fost achitată. Prejudiciul în valoare de peste 400 de lei a fost recuperat de poliţişti, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

În 7 mai, polițiștii Secției 4 Timișoara au întocmit acte procedurale pe numele unei femei de 30 de ani, depistată de agenţii de pază a unei societăţi comerciale având asupra sa produse neachitate. Prejudiciul în valoare de peste 600 de lei a fost recuperat, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*