Administrație

Construirea unei parcări supraetajate din zona Oituz blocată de social-democrați. Robu a izbucnit!

Construirea unei parcări supraetajate din zona Oituz blocată de social-democrați. Robu a izbucnit!
Adora Beauty

Scandal astăzi în ședința de plen la Consiliului Local Timișoara. Un proiect suplimentar a încins spiritele între social-democrați și edilul Nicolae Robu.

O hotărâre de Consiliu Local prin care se dorea o simplificare a metodei prin care se face un schimb de terenuri între Primărie și Universitatea de Vest a fost respinsă. Mai exact, vorbim despre un proiect care vizează construirea unei parcări supraetajate în zona străzii Oituz. Este în discuție de ani de zile construirea parcării cu zece etaje pe terenul deținut în prezent de Universitatea de Vest din Timișoara.

Consilierii PSD nu au votat proiectul și au invocat faptul că acesta a intrat în ședință pe ultima sută de metri, iar documentația este incompletă fără aviz al Inspectoratului Școlar. Nervos, primarul Nicolae Robu a părăsit sala de ședință, nu înainte de a-l muștrului pe consilierul PSD Dan Idolu.“Vă multumesc pentru ceea ce faceți pentru acest oraș. Veți fi taxat. O să vedeți cum vă vor trata timișorenii pe strada pentru ceea ce faceți, pentru boicotul ordinar”, a transmis edilul.

Proiectul va fi repus pe ordinea de zi într-o viitoare ședință.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*