Politic

Marian Cucșa, vicepreședintele Comisiei de control a SRI: “Nu e pusă la îndoiala siguranța națională în lipsa protocoalelor!”

Marian Cucșa, vicepreședintele Comisiei de control a SRI: “Nu e pusă la îndoiala siguranța națională în lipsa protocoalelor!”
Adora Beauty

Mai multe unități centrale au fost verificate de către Comisia de control a Serviciului Român de Informații. Astfel că vicepreședintele Comisiei de control a SRI a ajuns la concluzia că SRI își desfășoară activitatea în bune condiții și fără acele protocoale cu Ministerul Public, care au fost denunțate de către SRI.

În ultimele săptămâni, am efectuat mai multe controale la unitățile centrale ale SRI, printre unitățile controlate, s-a aflat și unitatea pentru apărarea Constituției. Vreau să vă spun ca și concluzie, că Serviciul Român de Informații își desfășoară activitatea în bune condiții și fără acele protocoale cu ministerul public, protocoale care au fost denunțate de către SRI. Nimeni nu avea nevoie de acele protocoale pentru a se desfășura activitatea în condițiile legii. Lipsa protocoalelor nu pune în pericol nici siguranța națională, nici lupta pentru combaterea terorismului, nici celelalte atribuții conferite de lege pentru Serviciul Român de Informații care are ca principale atributții cele enuntațe mai sus”, a transmis vicepreședintele Comisiei de control a SRI, Marian Cucșa.

În perioada următoare, vor fi derulate acțiuni de control și la unitățile din teritoriu și la Timișoara.“Scopul și obligația noastră ca și Comisie de control este să veghem asupra SRI să nu existe derapaje și românii și statul să fie în siguranță. Protocoalele au fost un abuz de putere din partea instituțiilor de forță!”, adaugă deputatul Marian Cucșa.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*