Life-style

BRomania și Mircea Bravo, invitaţi la Ziua Majoraţilor Timişoarei

BRomania și Mircea Bravo, invitaţi la Ziua Majoraţilor Timişoarei
Adora Beauty

Primăria Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează Ziua Majoraților Timișoarei, în data de 13 mai, de la ora 18.00, la Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” din Timişoara. Invitați speciali la acest eveniment vor fi BRomania și Mircea Bravo, intrarea fiind liberă, în limita locurilor disponibile.

Ziua Majoraților Timișoarei este o zi dedicată tinerilor care au împlinit sau vor împlini 18 ani anul acesta, și are ca scop promovarea acestui segment aparte, tinerii din Timișoara.

Matei Dima, cunoscut pe internet ca BRomania este actor și regizor. Un constănțean care a studiat în SUA și a început cu vine-uri, s-a mutat pe Facebook, pe Instagram, iar acum face sketch-uri comice pe YouTube. BRomania este unul dintre cei mai cunoscuți comedianţi ai României. În plus, este susținut de vedetele din România, care i-au fost personaje în video-urile postate online.

Mircea Bravo este un comediant și entertainer român din Cluj – Napoca, fiind cel care a câștigat mii de fani după ce a început să facă farse, iar apoi să le încarce pe internet. Tânărul clujean a devenit foarte popular, farsele acestuia atingând sute de mii de vizualizări.

În cadrul evenimentului, tinerii care au împlinit sau vor împlini 18 ani anul acesta, vor avea ocazia să participle la tombole și concursuri, unde pot câștiga premii precum: vouchere la școala de șoferi, căști de telefon și multe alte surprize.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*