Eveniment

Zeci de conducători de autovehicule de mare tonaj sancționați de polițiștii locali

Zeci de conducători de autovehicule de mare tonaj sancționați de polițiștii locali

S-a lăsat cu amenzi usturătoare pentru șoferii de autovehicule de mare tonaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au efectuat ieri o nouă acțiune pe linia depistării conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile legale referitoare la circulația pe raza municipiului Timișoara.

Astfel, în doar câteva ore, 22 de conducători auto care au circulat cu autovehiculele pe sectoarele de drum unde sunt instalate indicatoare de interzicere, restricţie sau limitare a accesului acestora, precum și conducători de autovehicule de mare tonaj care au circulat fără a achita taxa de tranzit au fost sancționați. Aceștia au încălcat prevederile OUG 195/2002 și respectiv HCL 638/2013, amenzile ridicându-se la peste 24.600 lei.

Cei sancționați au fost depistați în zone precum str. Grigore Alexandrescu, Republicii, C. Brâncoveanu, Amurgului, C. Bogdăneștilor, S. Bărnuțiu, Circumvalațiunii, V. Hugo, Revoluției.

Verificările continuă și în cursul zilei de astăzi. Cei care sunt surprinși încălcând legislația și circulând în zone în care acest lucru nu este permis sunt sancționați cu amenzi între 9 și 20 de puncte, mai exact între 1305 și 2900 lei, iar pentru cei care nu achită taxa de tranzit sancțiunile sunt de 2500 lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*