Social

Spălătorie auto amendată în repetate rânduri de Poliţia Locală

Spălătorie auto amendată în repetate rânduri de Poliţia Locală
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au sancționat în cursul zilei de miercuri societatea comercială Bubbles Auto PS SRL deoarece funcționează în continuare deși are activitatea suspendată prin dispoziție pentru că nu deține acord de funcționare din partea Primăriei Timișoara.

Sancțiunea aplicată este de 2.000 de lei. Societatea în cauză, care are ca obiect de activitatea prestarea de servicii de spălătorie auto, are sediul pe str. Drubeta nr. 27A, și a mai fost sancționată anul acesta de șase ori, cu amenzi în valoare de 5.400 lei, deoarece nu deține acord de funcționare.

Polițiștii locali vor efectua în continuare verificări la firma în cauză și vor aplica sancțiuni până la intrarea în legalitate a acesteia.

Poliţia Locală  atrage atenția reprezentanților societăților comerciale că vor fi aplicate sancțiuni de fiecare dată când sunt constatate nereguli la firmele verificate, motiv pentru care este recomandat să se ia toate măsurile de respectare a legislației comerciale în vigoare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*