Cultură

Reprezentații suplimentare la Festivalul TESZT organizat de Teatrul Maghiar de Stat

Reprezentații suplimentare la Festivalul TESZT organizat de Teatrul Maghiar de Stat

TESZT se apropie cu pași repezi, pregătirile sunt în plină desfășurare, iar biletele se vând cu repeziciune. Unele dintre spectacolele de studio se joacă deja cu casa închisă, dar, cum cererea este mare, organizatorii au programat şi reprezentații suplimentare.

Astfel, se mai adaugă câte o reprezentație la spectacolele: “Voi n-ați văzut nimic!” în regia lui David Schwartz, în 23 mai, de la ora 19:00, “ONE.”, solo creat de Lisa Verbelen, în 26 mai, de la ora 15.00, precum și “În timp ce citești acest titlu, noi vorbim despre tine”, regizat de Kristóf Kelemen, în 28 mai, de la 20.30.

Biletele și abonamentele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”și pe website-ul www.biletmaster.ro.

Informaţii despre spectacolele din Festival, precum şi noutăţi, puteţi citi pe www.teszt.ro şi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/teszt.ro/

A zecea ediţie a TESZT, Festivalul Euroregional de Teatru din Timişoara organizat de Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, se va desfăşura în perioada 21-28 mai, cu participarea a 29 de spectacole din 16 ţări.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*