Educație

„Comoara Ligii AC”, o călătorie în jurul lumii

„Comoara Ligii AC”, o călătorie în jurul lumii

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare pregătește, ca în fiecare an, „Comoara Ligii AC” , un proiect destinat studenților dintr-o organizație membră ANOSR.  Astfel, în perioada 5-7 mai, se va desfășura cea de-a X-a ediție a proiectului, la baza căruia stă celebrul joc al vânătorii de comori.

Participanții primesc o serie de indicii, prin intermediul cărora ajung la râvnita „comoară”. Pentru a intra în posesia lor, aceștia trebuie să treacă pe la fiecare checkpoint de pe traseu și să îndeplinească anumite task-uri. Pas cu pas, indiciile îi vor conduce prin cele mai frumoase locații ale Timișoarei. Scopul proiectului este reunirea tinerilor voluntari din toată țara, pentru un weekend la Timișoara. Aceștia au ocazia să viziteze orașul, să socializeze și să creeze amintiri frumoase, legând noi prietenii unii cu ceilalți. „Comoara Ligii AC” 2017 va avea 100 de participanți dornici să cunoască surprizele pregătite în cadrul temei de anul acesta, “21 de km în jurul lumii“ .

Fiecare checkpoint de pe traseul propus de organizatori va reprezenta câte o regiune de pe mapamond, mascată într-unul dintre obiectivele principale ale orașului. Tinerii participanți vor petrece un weekend întreg în Timișoara, sosind vineri. Sâmbătă, vor parcurge traseul care îi va conduce spre găsirea „comorii” Ligii AC și descoperirea Timișoarei, iar întreaga aventură se va încheia duminică.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul http://comoara.ligaac.ro.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*