Eveniment

Spărgători de maşini reţinuţi de jandarmi

Spărgători de maşini reţinuţi de jandarmi

Doi tineri de 21, respectiv 24 ani au ajuns pe mâna jandarmilor fiind suspectați de furt din autoturisme. Ieri, în jurul orelor 18.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a identificat şi reţinut doi indivizi care au sustras mai multe bunuri dintr-o maşină. Furtul a avut loc pe strada Gării din municipiul Timişoara, unde cei doi au sustras dintr-un autoturism parcat un casetofon şi acumulatorul auto.

Maşina vandalizată aparţine unui cetăţean din zonă care a sesizat faptul că aceasta i-a fost spartă. Văzând la o societate comercială din apropiere că avea amplasate camere de supraveghere, a solicitat proprietarului accesul la înregistrări observând doi indivizi care au fost surprinşi în timp ce încercau încuietorile la toate maşinile parcate şi chiar momentul în care au sustras casetofonul şi acumulatorul din maşină.

Având semnalmentele infractorilor, acesta a sunat la dispeceratul jandarmeriei care a direcţionat un echipaj în zonă unde, după o scurtă verificare a străzilor adiacente a identificat ţi reţinut pe cei doi hoţi. Asupra lor a fost găsit casetofonul auto, declarând că acumulatorul l-au vândut pe o stradă învecinată cu suma de 30 de lei, acesta fiind recuperat pe baza declaraţiilor celor doi.

Având vedere că aceştia se aflau sub control judiciar nefiind la prima abatere,s-a dispus măsura arestului preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*