Administrație

Se așteaptă livrarea ultimelor șapte minibuze destinate transportului public

Se așteaptă livrarea ultimelor șapte minibuze destinate transportului public

Șapte minibuze destinate transportului în comun vor intra în posesia municipalității. Perioada de livrare este de maxim 12 luni, informează conducerea Primăriei Timișoara.

Autoritățile au semnat un contract pentru douăzeci de autovehicule, iar o mare parte au fost recepționate și puse în circulație. Acestea sunt vopsite în alb-violet, au aer condiționat și rampă pentru persoanele cu dizabilități. Potrivit edilului Nicolae Robu, minibuzele vor deservi liniilor metropolitane. “Am semnat un nou contract subsecvent din contractul privind achiziția de douăzeci de minibuze. Pe baza lui vor fi livrate alte șapte minibuze marca Mercedes, exact ca și cele care sunt deja în uz. Perioada de livrare este de maxim 12 luni. Noi cerem furnizorului să scurteze termenul, însă nu putem în contract să precizăm o durată mai scurtă. Am transmis că avem banii și ne bucurăm să primim cât mai repede cele șapte minibuze, fiind apți să le plătim imediat”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Primăria va plăti 3,4 milioane de euro pentru 20 de microbuze și pentru un autocar, în baza unui contract semnat cu Mercedes România.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*