Life-style

Check-Out Festival a garantat distracția pentru 3.500 de tineri

Check-Out Festival a garantat distracția pentru 3.500 de tineri
Adora Beauty

Artiștii veniți din mai multe colțuri ale lumii, DJ-ii români, interpretările inedite, dar și creativitatea tinerilor au creat o atmosferă ce i-a făcut să vibreze pe cei prezenți la Arena Aqua Sport. Evenimentul a marcat totodată finalul programului Timișoara-Capitala Tineretului din România.

Deși prima zi a însemnat o vreme capricioasă, artiștii de pe cele două scene- Main Stage și Cosmic Stage- au creat un show complet care i-a făcut pe fanii de drum and bass și techno să uite de ploaie și de frig. Seara a început cu Spectrum, Fantome, iar puțin înainte de miezul nopții a urcat pe scenă DJ Shiver, cu un show complet care a acaparat publicul prezent.

Punctul culminant a fost interpretarea celebrului Netsky (alături de MC Script), care a adu speste 1.500 de persoane la Main Stage. Friction (alături de MC Linguistics) au urcat pe scenă puțin după ora 03:00 dimineață și au ținut aproape sute de fani de drum and bass până în zorii zilei. Simultan, la Cosmic Stage publicul s-a bucurat de o asociere inedită, a pianistului TeoMilea cu DJ Herck și DJ Someșan, din grupul ABC din Arad, dar și de Jay Bliss.

Cea de-a doua zi a debutat cu DJ Ichim, a continuat cu Argatu&Roman și Madliquid, iar începând cu ora 02:00 publicul prezent a fost cucerit de prezența inegalabilului Andy C.

Simultan, Cosmic Stage a adus mai mulți artiști, printre care Luca Agnelli și Lea Dobricic.

Pe toată durata celor două zile, festivalului s-a deschis la ora 14:00, cu zone special amenajate la Arena Aqua Sport: Chill Zone, Creative Zone, Sport Activties.

Din luna mai 2016 până în luna mai 2017, Timişoara a fost prima Capitală a Tineretului din România.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*