Social

CCIAT organizează noi serii de cursuri privind achizițiile publice și piața imobiliară 

CCIAT organizează noi serii de cursuri privind achizițiile publice și piața imobiliară 

Pentru perioada mai-iunie 2017, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează noi serii de cursuri.

Este vorba despre Curs Instruire Lege 98/2016 și normele de aplicare, care va avea loc în perioada 8 – 12 mai și Curs UTILIZARE SEAP derulat în 15 – 19 mai. Cele două cursuri privind Achizițiile Publice vizează instruirea și informarea persoanelor implicate cât și a celor care urmează să se implice în achizițiile publice asupra ultimelor modificări legislative din domeniu.

Cu un puternic caracter interactiv, cursurile se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice în calitate de ofertanți. Prin participarea la cursul de UTILIZARE SEAP, se vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe.

Cursul de instruire privind Legea 98/2016 și normele de aplicare vine în sprijinul celor care deja lucrează în domeniul achizițiilor publice, dar care doresc să se instruiască din punct de vedere al ultimelor modificări legislative.

Fiecare sesiune teoretică va fi urmată de aplicații practice.

Formator: Daniela GOIA

Cursul de AGENT IMOBILIAR va avea loc în perioada: 22 mai – 8 iunie. Cursul garantează învățarea cunoștintelor necesare pentru a putea practica profesia de agent imobiliar, cât și cerințele pe care agențiile imobiliare trebuie să le respecte în activitatea lor.

Unul din avantajele cursului constă în faptul că atestatul dobândit prin finalizarea acestui curs le permite agenților imobiliari să profeseze în orice țară a Uniunii Europene.

Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri. Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri, cam 110 sau la tel: 0256294922, e-mail: cmates@cciat.ro,  Cecilia Mateș – coordonator curs.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*