Life-style

Timişorenii sunt aşteptaţi de 1 Mai la Cioca. Vor avea parte de expoziţii, concursuri şi zboruri cu avionul

Timişorenii sunt aşteptaţi de 1 Mai la Cioca. Vor avea parte de expoziţii, concursuri şi zboruri cu avionul

Aviaţia Utilitară Timişoara, Asociaţia Aerodrom Cioca Timişoara, Aeroclubul Blue Eagles Timişoara, MaxAir şi Balloony organizează luni, 1 mai, “Ziua Porţilor Deschise la Aerodromul Cioca”.

Evenimentul va conţine o expoziţie statică de avioane de dimensiuni mici şi moto-deltaplane, în cadrul căreia se pot vedea aparate de zbor de diferite tipuri (Cessna 172, Antonov 2/AN-2, ULM-uri, moto-deltaplane şi un balon cu aer cald.

Asociaţia Sportivă de Aeronautică Liberă Timişoara (ASALT) va prezenţa flota personală formată din avioane ultrauşoare (ULM-uri) şi motodeltaplane.

Vor avea loc câteva evenimente conexe. Astfel câştigătorul concursului de avioane din hârtie, “PaperWings Challenge”, care se adresează atât copiilor cât şi adulţilor, va fi premiat cu un zbor gratuit deasupra oraşului. La concursul pentru copii premiul este de două locuri la zborul cu avionul: pentru un copil şi însoţitorul acestuia.

Deasemenea, la tarife promoţionale se vor organiza zboruri cu avionul şi ridicări cu balonul cu aer cald. Înscrieri la numărul de telefon 0755 – 084.464, în zilele lucrătoare, între orele 8 – 16. La rându-i, Aeroclubul Blue Eagles Timişoara oferă zboruri cu parapante, motoparapante, planoare, motoplanoare, aeronava Cessna 150. Pentru rezervări va puteţi înscrie printr-un e-mail la: aero.blue.eagles@gmail.com sau la numărul de telefon: 0723 981 359.

În cazul condiţiilor meteo nefavorabile evenimentul se va reprograma pentru data de 6 sau 7 mai 2017, în funcţie de vreme.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*