Economic

Firmele timișene invitate laTârgul Internațional de construcții și tehnologii

Firmele timișene invitate laTârgul Internațional de construcții și tehnologii

Misiune economică în Turcia pentru firmele din Timiș. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică de vizitare a Târgului Internațional de construcții, materiale de construcții și tehnologii – Yapi Turkeybuild Istanbul (Turcia). Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 27 mai.

Organizat prima dată în anul 1978, târgul a ajuns anul acesta la cea de 40-a ediție, fiind în prezent cea mai mare expoziție din domeniu din Turcia. Anul trecut, manifestarea a reunit 1.250 expozanți și peste 110.000 vizitatori din 105 țări, pe un teren deschis de 100.000 m2.

Principalele categorii de produse expuse: produse chimice pentru construcții, vopsea, acoperișuri, izolații, unelte manuale, sisteme structurale, ascensoare, software, tâmplărie, uși automate, protecție solară, utilaje de construcții și șantier, constructii metalice, structuri prefabricate, sisteme de construcții, finisaj de podele și pardoseli, instalații baie, echipamente de bucătărie, corpuri de iluminat, automatizare.

Organizatorii oferă participanților care se califică pentru Programul „Hosted Buyers” o serie de facilităţi constând în gratuitate la: cazare pentru 2 nopţi în hotel de 4 sau 5*, masa de prânz, acces la Business Lounge, participare la întâlniri „B2B”, catalogul expoziției.

Transportul este suportat de către firma participantă. Prețul misiunii economice este de 238 lei (TVA inclus).

Termen de înscriere: 5 mai 2017. Pentru informații suplimentare, vă invităm să vizitați website-ul: http://www.yapifuari.com.tr.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*