Național

Grindeanu s-ar putea muta într-o casă care i-a fost propusă și fostului președinte Băsescu drept reședință oficială

Grindeanu s-ar putea muta într-o casă care i-a fost propusă și fostului președinte Băsescu drept reședință oficială

Guvernul a decis, în ședința de joi, ca o vilă aflată în administrarea Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) să fie transformată în reședință oficială.

Imobilul este adiacent Pieței Spaniei din centrul Capitalei și i-a fost oferit și fostului președinte Traian Băsescu drept reședință, dar ar putea fi atribuit acum prim-ministrului Sorin Grindeanu.

Imobilul care va fi transformat în reședință oficială se află pe strada Dimitrie Orbescu, are curte, garaj și o suprafață utilă de peste 400 metri pătrați. Este vorba de o vilă cu parter și etaj, care are o cameră de zi și living la parter, iar la etaj încă o cameră de zi și două dormitoare.

Surse guvernamentale au declarat pentru Profit.ro că imobilul respectiv ar putea fi atribuit acum premierului Grindeanu, care nu deține o locuință proprie în București și are, oricum, dreptul prin lege la o astfel de reședință. În cazul în care Sorin Grindeanu va opta pentru vila respectivă, RA-APPS va trebui să se ocupe de dotarea și întreținerea imobilului.

 

Sursa: www.profit.ro

 

 

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*