Social

Timișoara predă titlul “Capitala Tineretului din România”

Timișoara predă titlul “Capitala Tineretului din România”

Pe 1 mai, Timişoara predă titlul de Capitală de Tineret oraşului Bacău. Festivitatea simbolică de predare va avea loc luni, de la ora 10:00, în faţa însemnului grafic (literele volumetrice) CHECK-OUT TIMIŞOARA din Piaţa Operei, în prezenţa celor care patronează programul Capitala Tineretului din România, dar şi în prezența primarului municipiului Bacău, Cosmin Necula şi a primarului Timişoarei, Nicolae Robu.

Programul național Capitala Tineretului din România este coordonat de Consiliul Tineretului din România, Federația SHARE, grupul PONT și finanțat de Banca Comercială Română. Din luna decembrie a anului trecut, el se bucură de cel mai important vot de încredere și apreciere: Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Timișoara a fost primul oraș Capitală de Tineret, din 1 mai 2016 până în 2 mai 2017. Sub conceptul Check-Out Timișoara, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara și a Băncii Comerciale Române, a organizat de-a lungul anului sute de activități, proiecte, evenimente care au pus pe tapet tinerii din regiune, ideile lor și rolul lor esențial în dezvoltarea societății.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*