Utile

Târg de antichităţi şi teatru de păpuşi pentru cei mici, în weekend, la Iulius Mall

Târg de antichităţi şi teatru de păpuşi pentru cei mici, în weekend, la Iulius Mall

Târg de antichităţi, teatru de păpuşi, Bag Expo şi alte evenimente se află pe agenda de week-end a Iulius Mall Timişoara.

De vineri până duminică, în perioada 28 – 30 aprilie, demisolul Iulius Mall primește parfumul nostalgic al obiectelor cu patina timpului, prin Târgul de Antichități. Colecționarii vor împărtăși clienților din poveștile pieselor păstrate cu grijă din timpuri de demult și le vor oferi doritorilor prilejul de a-și îmbogăți căminul cu articole a căror valoare este sporită de trecerea anilor. Bijuterii, ceasuri de colecție, numismatică, filatelie, argintărie, piese de mic mobilier, tablouri, statuete, cărți și multe alte propuneri vor fi prezentate la târg.

Clubul Black Box din Iulius Mall Timişoara va găzdui, sâmbătă şi duminică, NASA Space Apps Challenge, cel mai mare hackathon la nivel mondial, care va avea loc simultan la București, Cluj-Napoca și Timișoara. Competiția se adresează unui public cu nivel de experiență variat, din diverse domenii: elevi, studenți, programatori, oameni de știință, profesori şi mulţi alţii. Temele din acest an, trasate de NASA, sunt centrate în jurul planetei noastre. După hackathon-ul care va dura 48 de ore, juriile locale vor desemna, pentru fiecare oraș, două proiecte ce vor fi trimise spre evaluare juriului internațional. Învingătorii vor fi invitați la o lansare NASA. Space Apps Challenge este incubatorul de inovație al Agenției Aerospațiale Americane.

Duminică, cei mici sunt invitaţi în lumea poveştilor. De la ora 12.00, în food court, va fi pusă în scenă piesa de teatru de păpuşi „Vistiernicul cel avar”.

Până duminică inclusiv, doamnele şi domnişoarele au ocazia să îşi achiziţioneze genţi şi accesorii de marochinărie, în ton cu sezonul cald. Târgul Bag Expo le aşteaptă cu peste 6.000 de articole, la demisolul mall-ului, printre care numeroase noutăți din colecţia de vară. De la genți supradimensionate sau mini, genţi casual sau sport, până la cluth-uri elegante, genţi de plajă şi rucsacuri pentru drumeţii – toate sunt disponibile într-o varietate de modele, la târgul din Iulius Mall.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*