Social

Vremea bună opreşte căldura din caloriferele Colterm în timpul zilei

Vremea bună opreşte căldura din caloriferele Colterm în timpul zilei
Adora Beauty

Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele zile, când se anunță temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului, care vor depași 25 de grade Celsius în timpul zilei, și în conformitate cu prevederile Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiului Timișoara, COLTERM va întrerupe, în timpul zilei, furnizarea agentului termic către clienții săi. Măsura ete valabilă pentru zilele joi, 27 aprilie (între orele 10-23) și vineri, 28 aprilie (între orele 9-23). În timpul nopții se va relua furnizarea agentului termic la parametri reduși.

Având în vedere prognoza meteo care indică, din nou, scăderi ale temperaturilor diurne, COLTERM va relua furnizarea căldurii în regim non-stop, în intervalul 29 aprilie – 1 mai 2017.

Pentru eventualele reclamații și sesizări privind oprirea temporară a serviciului de furnizare a agentului termic pentru încălzire, COLTERM pune la dispoziția clienților săi numerele de telefon: 0256.494.133, mobil- 0756.061.468 și adresa de e-mail: dispecerat@colterm.ro.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*