Life-style

Shopping City Timișoara își invită vizitatorii la RoboManiacs, competiție de roboți inteligenți

Shopping City Timișoara își invită vizitatorii la RoboManiacs, competiție de roboți inteligenți

În perioada 28 – 30 aprilie, Shopping City Timișoara găzduiește RoboManiacs, cea de-a doua ediție a competiției de roboți autonomi, organizată de Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara.

În concurs s-au înscris 105 participanți din cele mai mari orașe ale țării.

În cadrul RoboManiacs vor avea loc concursuri de tipLine Follower, unde roboții vor parcurgeuntraseu în linie, Sumo, probă în care roboții autonomi se vor lupta în ring, și Maze, concurs în care roboții construiți de participanți vor trebui să rezolve un labirint, dar și multe alte probe interesante,care îi vor pune la încercare pe studenți.

Peste 100 de participanți din Timișoara, Oradea, Cluj, București, Sibiu, Craiova, Alba Iulia și Chișinău vor concura în cadrul celei de-a doua ediții RoboManiacs, pentru titlul de cel mai abil robot autonom. Cei aflați în competițievor pune în practică idei ingenioase și proiecte inovatoare pe baza cărora au dezvoltat roboțeii inteligenți.

Chiar dacă este un concurs în care sunt testate abilităţile roboţilor inteligenți, distracţia nu va lipsi de la acest eveniment.Toţi cei care sunt pasionaţi de robotică sunt aşteptaţi, începând cu ora 18.00, în apropierea magazinului Zara, pentru a participa la acest eveniment.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe www.shoppingcitytm.roși pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitytm/.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*