Politic

Deputatul Alfred Simonis: “Nu puteți dormi, vă roade invidia pentru că realizați că acest guvern este primul care se implică serios în rezolvarea problemelor Timișoarei”

Deputatul Alfred Simonis: “Nu puteți dormi, vă roade invidia pentru că realizați că acest guvern este primul care se implică serios în rezolvarea problemelor Timișoarei”

Deputatul PSD Timiș Alfred Simonis iese la atac. Ținta este edilul Nicolae Robu, pe care îl acuză că a fraudat alegerile interne din PNL pentru a ajunge din nou președinte, iar acum caută vinovați pentru eșecurile avute.“Am crezut că fraudarea alegerilor interne ale PNL Timiș v-a adus liniștea pe care cu disperare v-ați dorit-o, dar ne-am înșelat. Puterea supremă pe care ați dobândit-o umilindu-vă colegii de partid v-a încețoșat mintea, pare-se, definitiv. Am fost naivi, recunoaștem, și am crezut că după înfrângerea rușinoasă de la alegerile parlamentare, unde PSD a câștigat alegerile în Timișoara, iar PNL-ul cu dumneavoastră la comandă a ieșit pe un norocos loc doi cu un mic avans față  de USR, ați  învățat că nu mai puteți prosti timișorenii cu explicații halucinante pentru eșecurile dvs. Ne-am înșelat. Cum spuneam, puterea câștigată fraudulos, v-a dat din nou peste cap și ați început să căutați, cum vă stă în fire, vinovați pentru eșecurile dumneavoastră prezente și mai ales viitoare”.

În plus, parlamentarul a dezbătut și subiectul vaporașelor, despre care susține că edilul le-a achiziționat înainte de campania electorală. Alfred Simonis îl mai acuză pe edil şi de faptul că ar fi invidios pe faptul că Guvernul Grindeanu se implică în rezolvarea problemelor Timișoarei.

Zilele acestea, a venit rândul vaporașelor. Bineînțeles, nu spuneți că ați făcut tot posibilul să le achiziționati înaintea campaniei electorale din vara anului 2016 ca să impresionați timișorenii, chiar dacă nu aveați nimic pregătit pentru ca acestea să poată fi utile. Ba mai mult, nu aveați habar că e nevoie de mai multe demersuri pentru a le putea folosi. În fine, le-ați  achiziționat, v-ați plimbat cu ele ca și Ceaușescu, salutând mulțimea în precampanie, și asta a fost. Acum, aveți  tupeul să dați vina pe altii. Însă, așa cum ați  spus, timișorenii sunt oameni deștepți, și vă vor sancționa cu prima ocazie! Tragedia dvs., domnule primar, este, paradoxal, înflorirea Timișoarei. Dvs., liderul providențial, războinicul luminii, atotștiutorul, nu puteți accepta că actualul guvern, guvernul Grindeanu, este dispus să  realizeze toate investițiile importante pentru Timiș si Timișoara, iar dvs. nu aveți și nu veți avea niciun merit în realizarea lor.

Nu puteți dormi, vă roade invidia pentru că realizați că acest guvern este primul care se implică serios în rezolvarea problemelor Timișoarei. Practic, printr-o tehnică primitivă de manipulare, încercați să salvați cât puteți din imaginea aparentă, încercați să împroșcați cu noroi în tot ce se va face bun”.

Aveți un imens tupeu reproșând faptul că Timișoara nu are sala polivalentă, știind că de 5 ani nu reușiti să realizați o sală de 3000 de locuri. Ne invitați să colaborăm? Asta e colaboarare? Domnule primar, noi colaborăm  cu timișorenii, cu timișenii, nu avem nevoie de dvs. și asta vă  distruge. Dvs. sunteți cel care ați prefera să nu se facă  nimic ca să puteți reproșa ulterior! În final, domnule primar: dumneavoastră atacați în timp ce propuneti colaborări, iar noi realizăm obiective pentru Timișoara. Da, acelea pe care nu sunteți capabil să le faceți de 5 ani: polivalentă, stadion, centură, bazin, blocuri ANL, descărcări de pe autostradă și altele”, a mai adăugat deputatul PSD, Alfred Simonis.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*