Administrație

Consiliul Județean va realiza o parcare cu șase etaje în centrul orașului. Ce spune Călin Dobra

Consiliul Județean va realiza o parcare cu șase etaje în centrul orașului. Ce spune Călin Dobra

Parcare supraterană cu șase etaje în centrul Timișoarei. Este unul dintre proiectele promise de ani de zile și care se va realiza în curând, anunță conducerea CJ. Autoritățile județene au alocat fonduri pentru întocmirea documentaţiei proiectului. Proiectul este cuprins pe lista de investiții a Consiliului Județean, iar procedurile vor demara în acest an.

Șeful CJ, Călin Dobra mai spune că se dorește realizarea unui centru cu spaţii închiriat şi sală de conferințe, crearea unui număr cât mai mare de locuri de parcare, dar suprateran.“Am solicitat un certificat de urbanism legat de înălțime și de posibilitatea cât să meargă și de câte locuri să beneficiem de parcare, fiind prinsă pe lista de investiții”.

Referitor la parcarea cu taxă din zona Hotelului Timișoara, consilierii județeni au avut de votat miercuri modificarea regulamentului de parcare.“S-au adus modificări tehnice, nu sunt modificări per ansamblu. Nu s-a luat în calcul modificarea TVA-ului, anumite aspecte privind tariful la 12 ore. Nimic care să afecteze valoarea efectivă, ci doar modificări și interpretări tehnice (…) Și acelea legate de persoanele cu handicap, să aibă posibilitatea pe acele locuri. Vor putea parca și terțe persoane, care conduc poate mașina unor persoane cu handicap”, a explicat șeful CJ, Călin Dobra.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*