Utile

Paradisul genţilor e la Iulius Mall, zilele acestea

???????????????????????????????????????

Ediția de primăvară-vară a târgului Bag Expo le așteaptă pe iubitoarele de accesorii, la Iulius Mall. De miercuri, la demisolul mall-ului s-a instalat universul genților și accesoriilor, spre încântarea doamnelor și domnișoarelor. Clientele Bag Expo sunt așteptate până duminică inclusiv cu peste 6.000 de articole, printre care numeroase noutăți din colecţia de primăvară. Totodată, aici vor găsi şi o selecţie din ediţia de vară, precum genţi de plajă şi rucsacuri pentru drumeţii.

Din piele naturală sau ecologică, cu imprimeuri geometrice sau florale, personalizate prin accesorii și detalii „statement”, modelele propuse de Bag Expo vor fi adorate de orice pasionată de modă. De la genți supradimensionate sau mini, genţi casual sau sport, până la cluth-uri elegante, toate sunt disponibile într-o varietate de modele, la târgul din Iulius Mall.

Pentru că se poartă gențile și poșetele argintii și aurii, cele în culori pastel sau cu un design vintage, Bag Expo le aduce mai aproape de iubitorele de shopping. În plus, vor fi disponibile și accesorii pentru bărbați, precum portofele, curele, genți, borsete, serviete, genți de voiaj sau rucsacuri sport.

 

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*