Politic

Deputatul Marian Cucșa: “Statul alocă aproape 2 miliarde lei pentru tinerii din România care vor să-și dezvolte propria afacere”

Deputatul Marian Cucșa: “Statul alocă aproape 2 miliarde lei pentru tinerii din România care vor să-și dezvolte propria afacere”
Adora Beauty

Veste bună pentru tinerii care doresc să-și dezvolte propria afacere. Astăzi, în ședința de Plen a Camerei Deputaților a fost adoptat Programului “Start-up Nation ROMÂNIA”. Principalul scop al acestui program este acela de a dezvolta clasa de mijloc, lucru care se poate realiza prin măsuri liberale.

Susținerea programului pentru stimularea înființării intreprinderilor mici și mijlocii “Start-up Nation ROMÂNIA”, program derulat de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, vine în sprijinul românilor și mai ales al tinerilor care doresc să-și înființeze o firmă și să-și dezvolte o afacere.

În acest sens, statul a alocat un buget de 1.713.798.000 lei pentru înființarea a 10.000 de intreprinderi care să cuprindă minimum 20.000 de locuri de muncă. Astfel, dacă ai peste 18 ani și intenționezi să îți deschizi o firmă, tot ce trebuie să faci este să îți întocmești un plan de afaceri, să scrii proiectul și să aplici pentru finanțare”, spune deputatul ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Toate detaliile le puteți găsi pe site-ul Ministerului Înteprinderilor Mici și Mijlocii.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*