Social

Un turc și un arădean amendaţi după ce au aruncat în Bega jardiniere de pe Podul Michelangelo

Un turc și un arădean amendaţi după ce au aruncat în Bega jardiniere de pe Podul Michelangelo
Adora Beauty

Polițiștii locali aflați în patrulare în noaptea de sâmbătă spre duminică au depistat două persoane care au deteriorat ghivecele cu flori și materialul dendrofloricol de pe Podul Michelangelo.

Mai întâi, în jurul orei 02.00, un tânăr de 22 de ani, aflat într-un grup de mai mulți tineri, a aruncat peste pod, în Bega, un ghiveci cu flori. În urma identificării, s-a stabilit că acesta este cetățean turc. Cel în cauză a fost sancționat cu 2.500 lei.

Câteva ore mai târziu, un alt tânăr de 17 ani, din Arad, s-a ales cu sancțiune maximă deoarece a aruncat o altă jardinieră cu flori în canalul Bega.

Poliția Locală atrage persoanelor care au găsit o modalitate de a se distra prin această metodă că vor fi sancționate drastic ori de câte ori sunt surprinse deteriorând bunurile publice, cu atât mai mult cu cât a devenit se pare o modă și printre străini să arunce în Bega jardinierele de pe Podul Michelangelo.

Până acum au fost depistați în această situație, pe lângă tineri români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi în urmă cu câteva zile, iar de această dată turci.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*