Eveniment

INEDIT: Poligon indoor, primul din Timiș autorizat pentru trageri cu arme lungi. Când va fi inaugurat

INEDIT: Poligon indoor, primul din Timiș autorizat pentru trageri cu arme lungi. Când va fi inaugurat
Adora Beauty

O bază sportivă de antrenament și agrement pentru tir cu arme de foc va fi deschisă miercuri în comuna Giroc. Este vorba despre Poligonul (indoor) Mag Tehnica, primul din Timiș autorizat pentru trageri cu arme lungi.

Această nouă bază sportivă și de agrement a fost gândită și realizată pentru a oferi o gamă largă de servicii pentru toți pasionații și amatorii de sporturi individuale sau de echipă.“Deținem o gamă variată de arme de foc, mai exact – scurte și lungi. Aspectul care ne face unici și diferiți de ceea ce există în momentul de față pe piața românească este acela că spațiul poligonului indoor este compus din patru linii (de 25 de metri) pentru arme scurte și doua (de 70 de metri) destinate armelor lungi. Dotările noastre sunt în conformitate cu legislația în vigoare pentru arme și muniții”, transmit organizatorii.

Partea extraordinară a acestui sport este aceea că nu există limită superioară de vârstă.Tirul sportiv poate însemna agrement, pentru început, și performanță, ulterior.“Am inițiat inclusiv programe care se adresează copiilor și tinerilor, cu specificația că, pe acest tronson de vârstă, se utilizează arme cu aer comprimat. De asemenea, punem la dispoziție cursuri de inițiere în acest sport, dar și cursuri de perfecționare sau, altele, cu adresabilitate înspre aceia care-și doresc să devină instructor”, informează organizatorii.

Astfel, sunt oferite 30 de pachete standard și modulare, variate din punct de vedere financiar și accesibile tuturor categoriilor de persoane (prețurile fiind între 80 și 500 lei/pachet).

În plus, Poligonul Mag Tehnica oferă servicii și deținătorilor armelor de vânătoare și de colecție. Ei au posibilitatea ca, în incinta noastră, să-și probeze (respectiv să-și regleze) armele. “Este știut faptul că fiecare posesor al unui permis port-armă are obligativitatea de a efectua o ședință de tragere anual. Baza noastră are dreptul de a elibera adeverința conform căreia această ședință de tragere a fost efectuată. De asemenea, Mag Tehnica are propria armurerie autorizată”.

Baza Sportivă și de Agrement Poligon Mag Tehnica stă la dispoziția celor care își doresc câteva ore de relaxare în ”compania” tirului sportiv și oferă servicii profesionale și de specialitate performerilor pe acest palier.

Deschiderea oficială a Poligonului (indoor) Mag Tehnica va avea loc miercuri, 26 aprilie, de la ora 15:00, în comuna Giroc, Calea Timișoarei, nr. 6 (Complex Totalco), hala 4.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*