Administrație

Conducerea R.A.T.T nu renunță la ideea de a construi, pentru angajați, șapte blocuri cu zece etaje, parcare supraterană și loc de joacă

Conducerea R.A.T.T nu renunță la ideea de a construi, pentru angajați, șapte blocuri cu zece etaje, parcare supraterană și loc de joacă

Conducerea R.A.T.T nu renunță la ideea de a construi șapte blocuri cu zece etaje, parcare supraterană și loc de joacă. Vorbim de 400 de locuințe de serviciu, în contextul în care câștigul mediu brut lunar al unui salariat R.A.T.T este de 3.100 lei.

Consilierii locali s-au reunit azi în ședința de plen. Un proiect în acest sens a fost din nou dezbătut. Este vorba de o HCL pentru aprobarea Studiului de oportunitate pentru construire locuințe de serviciu și servicii suport în regim S+P+10E+Er de către Regia Autonomă de Transport Timișoara. Terenul se află în zona Modern, pe strada Stan Vidrighin nr. 2, dar este în administrarea R.A.T.T.

Astfel, proiectul are în vedere dezvoltarea de ansamblu, corelarea măsurilor locale cu rețeaua de infrastructură, spații verzi, tipologii construite, dar și documentațiile PUG și PUZ. De aceasta data a fost supus la vot studiul de oportunitate.

Din nou, grupul social-democraților s-a opus votării proiectului.“Totul este o aberație și nu aș vrea din nou să ne fie rușine că propunem la vot construirea a șapte blocuri cu zece etaje pentru R.A.T.T. Dacă asta e o prioritate, eu ce să mai zic? Întreținerea mijloacelor RATT nu mai e o prioritate, e nevoie de construirea de blocuri. Dacă votul va fi aprobat ne facem de rușine”, a transmis Dan Idolu, consilier PSD Timișoara.

De cealaltă parte, unul dintre susținătorii proiectului, Simion Moșiu, a spus: “Locuințele pentru angajații R.A.T.T chiar sunt o prioritate”.

În final, proiectul a trecut cu 16 voturi.

 

 

(Foto Arhimania.ro)


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*