Eveniment

Au curs amenzile în Timiș. Sute de șoferi trași pe dreapta și lăsați fără carnet

Au curs amenzile în Timiș. Sute de șoferi trași pe dreapta și lăsați fără carnet

Sute de amenzi și zeci de permise auto suspendate în doar trei zile. Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Patru sute treizeci și două de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şoferilor indisciplinaţi, 297 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 41 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 29 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric, limitelor legale de viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*