Social

Aproape 700 de nesimţiţi, amendaţi la Timişoara. Ce au făcut

Aproape 700 de nesimţiţi, amendaţi la Timişoara. Ce au făcut

Polițiștii locali au continuat și în această perioadă acțiunile demarate pentru identificarea persoanelor care abandonează deșeuri prin oraş, formându-se astfel rampe clandestine de gunoi, care conferă un aspect inestetic orașului.

Numai în ultimele zile au fost aplicate 8 sancțiuni în valoare de peste 3.000 de lei, majoritatea în cazurile unor cetățeni care au fost surprinși de camerele de luat vederi amplasate în oraș pentru a descuraja acest fenomen. Sancțiunile au fost aplicate în zone precum Mătăsarilor, Intrarea Umbroasă, Ardealului, Liniștei, Dâmbovița, Piața Plevnei.

Ca urmare a acțiunilor intensificate în ultima perioadă pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, au fost aplicate, de la începutul acestui an, un număr de 685 sancțiuni contravenționale.

Polițiștii locali atrag atenția că sancțiunile pentru abadonarea de deșeuri sunt cuprinse între 500 și 1.000 de lei pentru persoane fizice și pot ajunge până la 2.500 de lei pentru persoanele juridice.

Totodată, Poliția Locală face din nou apel la cetățeni să depoziteze deșeurile în locurile special amenajate pentru a evita să fie sancționați, dar și pentru a contribui astfel la a avea un oraș curat și civilizat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*