Politic

PSD Timiș: “Corneliu Vaida a fost amendat cu 900 lei pentru că a avut curajul să arate cum este legea încălcată tocmai de cei care trebuie să o aplice și să o respecte”

PSD Timiș: “Corneliu Vaida a fost amendat cu 900 lei pentru că a avut curajul să arate cum este legea încălcată tocmai de cei care trebuie să o aplice și să o respecte”

PSD Timiș este solidar cu revoluționarul Corneliu Vaida, cetățean de onoare al municipiului Timișoara.

În acest sens, social-democrații fac un apel către locuitorii orașului să posteze pe rețelele de socializare sau să facă publice prin orice mijloace abuzurile Poliției Locale.

Corneliu Vaida a fost amendat cu 900 de lei pentru că a avut curajul să arate cum este legea încălcată tocmai de cei care trebuie să o aplice și să o respecte. PSD Timiș își manifestă disponibilitatea de a-i oferi domnului Corneliu Vaida asistentă juridică într-o eventuală acțiune în instanță. Dorim să-i asigurăm pe toți locuitorii muncipiului Timișoara că prin intermediul grupului nostru de consilieri locali vom face toate demersurile legale pentru apărarea intereselor cetățenilor și pentru ca libertatea de exprimare să rămână un etalon al Timișoarei”, a fost transmis într-un comunicat de presă.

La rândul său, Corneliu N. Vaida a transmis pe Facebook că amenda de 900 lei nu o va plăti și va contesta procesul verbal de contravenție.“Sunt uimit, mișcat și măgulit de sutele de mesaje de solidaritate din țară și străinătate, generate de întâmplările ultimelor doua zile, în care am devenit protagonist fără să vreau. Mulțumesc pentru cuvintele de încurajare, de solidaritate, pentru ofertele de a mi se plăti amenda sau cheltuielile de judecată! M-ați lăsat aproape fără cuvinte! Amenda nu am de gând să o plătesc, avocatul meu deja lucrează la contestarea procesului verbal de contravenție și mai lucrează la niște surprize … În rest doresc să reafirm cu fermitate că voi considera NESIMȚIT pe oricine parchează pe trotuare – indiferent de funcție și statut social – în asa fel încât pietonii, mai ales mamele cu cărucioare – sa fie obligate sa ocolească mașinile parcate ilegal, pe carosabil!”.

(Foto: Facebook)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*