Economic

Fabrica din Timişoara care a investit 12 milioane de euro în extindere

Fabrica din Timişoara care a investit 12 milioane de euro în extindere

Fabrica de componente electronice Continental din Timișoara și-a extins aria de producție și depozitul cu 5.000 de metri pătrați și a inaugurat o nouă clădire de birouri de peste 2.200 de metri pătrați. Investiția în extinderea zonei de producție și construcția noii clădiri de birouri se ridică la peste 12 milioane de euro și a fost necesară datorită creșterii capacității de producție în următorii ani.

“Extinderea producției a fost necesară datorită numărului tot mai mare de produse pe care trebuie să le livrăm clienților noștri. Fabrica a cunoscut o evoluție impresionantă în cei zece ani de existență. Am început cu 200 de angajați în anul 2006 și am ajuns la peste 1.300”, a declarant dr. Ralf Luchs, directorul fabricii de componente electronice Continental.

“Investiția de peste 12 milioane de euro demonstrează importanța pe care Continental o acordă fabricii din Timișoara. Aici s-au produs deja peste 60 de milioane de componente electronice, iar calitatea produselor și devotamentul oamenilor care muncesc aici ne-a determinat să creștem investiția în Romania”, a declarat dr. Hans-Jürgen Braun, directorul fabricilor de componente electronice Continental la nivel global.

“Continental cunoaște o creștere fără precedent la nivel mondial datorită produselor și soluțiilor inteligente din portofoliu. În fabrica din Timișoara au fost produse milioane de instrumente de bord, display-uri și unități de control a airbagului, care fac călătoriile cu automobilul mai sigure și mult mai confortabile, pentru milioane de șoferi. Fabrica din Timișoara a câștigat Green Plant Silver Award în 2016, precum și Gold Automotive Award pentru zero defecte timp de un an la unitățile de control a airbagului realizate pentru Renault” a declarat dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental România.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*