Administrație

Timișorenii, scandalizați: “Domnule primar, vă invit să faceți de două ori pe zi traseul pe care îl fac eu cu căruciorul și gravidă, printre oamenii din stația de firobuz supraaglomerată”

Timișorenii, scandalizați: “Domnule primar, vă invit să faceți de două ori pe zi traseul pe care îl fac eu cu căruciorul și gravidă, printre oamenii din stația de firobuz supraaglomerată”

Trecerea de pietoni din zona Mărășești colț cu Oituz este desfiinţată temporar. Măsura este necesară pentru realizarea unei benzi suplimentare de circulaţie în sensul giratoriu.

Acest lucru îi nemulțumește pe cetățenii din zonă, dar și pe cei care trec zilnic. Ei sunt scandalizați de faptul că trecerea de pietoni a dispărut, iar pentru a ajunge la supermarket sau la canisita din spatele blocului trebuie să ocolească zonă, printre mașini. Un anunț în acest sens a fost adresat primarului Nicolae Robu. Oamenii îi cer explicații și să ia măsuri cât mai urgente pentru rezolvarea situației.“ÎMI VREAU ZEBRA INAPOI!!!! Acum câteva seri, șotul meu s-a întors din parc cu copilul și, spre surprinderea lui, a întâlnit o echipă de muncitori care, ce să vezi, erau trimiși să monteze bariere la una dintre trecerile de pietoni cele mai folosite, cel puțin de către familia mea!! Suntem un bloc care, mulțumită primăriei, avem interzis accesul spre canisita din spatele celorlalte blocuri, spre alimentară, spre Profi!! De ce? Pentru a permite fluidizarea traficului mașinilor! Dar, întreb eu, de când o parte din populație este privilegiată în detrimentul celeilalte?”, a scris o timișoreancă pe Facebook.

 În plus, oamenii îl provoacă pe edil să parcurgă traseul lor zilnic, pentru a se convinge de cât de dificil și periculos este să traversezi strada printre mașini. “Domnule primar, vă invit să faceți de două ori pe zi traseul pe care îl fac eu cu căruciorul și gravidă, printre oamenii din stația de firobuz supraaglomerată, printre mașinile parcate pe trotuarul din fața blocului, direct prin stația de taxiuri adică pe trotuarul inexistent pe care ar trebui să trec până să ajung la cealaltă zebră, de la Clinicile Noi!! printre mașini! Mai nou, când am urcat în mașină, am descoperit că nici în sens nu mai pot intra că am obligatoriu la dreapta! Adică, ca s-o iau înspre MALL, Calea Aradului, trebuie să merg până la un alt sens giratoriu, să stau la încă 2 semafoare ca să mai merg încă 200 de m înapoi, să îngroș rândurile mașinilor care din nou aglomerează sensul.Mulțumim, genială idee!!!”.

Cu toate acestea, alții continuă să traverseze strada prin loc nepermis pietonilor. Aceștia nu realizează pericolul la care se expun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*