Sănătate

Timișorenii, invitați la „Cursa împotriva cancerului”

Timișorenii, invitați la „Cursa împotriva cancerului”

Copiii și adolescenții bolnavi de cancer au de alergat în cea mai importantă competiție, în cursa pentru viață. Mulți dintre ei au trecut linia de finish cu brio. Participă și tu la cursa împotriva cancerului și fii alături de ei.

Un nou eveniment caritabil va avea loc zilele următoare la Timișoara. Este vorba despre „Cursa împotriva cancerului”, organizat de Alergotura. Astfel, fiecare participant va putea dona taxa de înscriere la evenimentul de alergare în masă pentru un proiect al unui ONG. Participanții la Timotion sunt încurajați să susțină 21 proiecte din comunitate. “Proiectul propus de Asociatia Little People Romania la Timotion ne va schimba pe fiecare dintre noi, ne va schimba percepțiile despre noi, despre ce putem face fiecare dintre noi, despre ce știm și credem despre cancer. Ne va învăța cum să ne înfângem limitele și fricile, și cum să credem în forțele proprii. Ne va uni și ne va ajuta să arătăm pacienților că împreună suntem mai puternici și mai prezenți, că putem schimba universul copiilor bolnavi de cancer”, transmit organizatorii.

Evenimentul va avea loc în 23 aprilie, între 9-18, în Piața Libertății. Asociația “Little People” are nevoie de  de 18.000 lei, iar banii vor fi folosiți pentru cumpărarea de medicamente necesare în efectuarea tratamentului oncologic al pacienților internați la Spitalul “Louis Țurcanu”.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*