Național

Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis copilul pentru că plângea

Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis copilul pentru că plângea

Scene înfiorătoare în Săptămâna Mare – un bărbat din Dâmbovița și-a ucis copilul pentru că plângea. Furios pentru că nu se putea odihni, tatăl și-a omorât în bătaie propriul copil de doar doar un an, sub privirile îngrozite ale mamei și ale celorlalți doi copilași. Bărbatul a fost arestat preventive pentru 30 de zile.

Cazul cutremurător a avut loc, vineri, în comuna Ludești, județul Dâmbovița, relatează reporterpenet.ro. Anchetatorii au scos la iveală detalii de-o cruzime greu de imaginat. Pentru că plângea, copilașul de doar un an a fost dat cu capul de pereți de propriul tată. Întreaga scenă s-a petrecut în camera în care se aflau mama, dar și cei doi frățiori, de 2 și 4 ani.

Polițiștii au bănuit-o, inițial, pe mama copilului de omor. Femeia le-ar fi declarat că micuțul i-a căzut din brațe în timp ce îi făcea baie. După mai multe ore de audieri, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut, plin de remușcări, că el a fost cel care a omorât copilul în bătaie pe motiv că plângea și nu se putea odihni.

Anchetatorii l-au reținut pe părinte, iar instanța a decis să-l aresteze preventive pentru omor deosebit de grav pentru 30 de zile.

Familia mai are doi copii care au fost preluați în regim de urgență de reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Dâmbovița. Asistenții sociali au descoperit că micuții trăiau, împreună cu părinții lor, într-o cameră de doar trei metri pătrați.

 

Sursa: libertatea.ro


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*