Politic

Senatorul Eugen Dogariu: “Nu cred că e nevoie de încă o sală de sport, pe care să o susțină Timișoara”

Senatorul Eugen Dogariu: “Nu cred că e nevoie de încă o sală de sport, pe care să o susțină Timișoara”
Adora Beauty

Alegerea locului potrivit pentru Sala Polivalentă cu 16 mii de locuri iscă din nou dispută între autoritățile din Timișoara. În prezent, se discută despre construirea a trei Săli Polivalente.

Reprezentanții PSD au întocmit o listă de investiții pe care primarul Timișoarei le-ar putea realiza cu bani de la bugetul local. Astfel, prezent într-o conferință de presă, senatorul Eugen Dogariu  susține că nu e nevoie de încă o sală de sport, ci mai degrabă alte proiecte ar fi prioritare.“Nu cred că e nevoie de încă o sală de sport, pe care să o susțină Timișoara. Mă gândesc la mult promisele bazine de înot, la Colterm, care are nevoie mare de susținere. Cred că ar trebui să nu mai existe această problemaă, cine și unde face această sală”, spune Eugen Dogariu, senator de Timiș.

În plus, senatorul social –democrat îi sugerează edilului Robu să se concentreze asupra infrastructurii orașului, educației sau sănătății. “Banii care ar fi băgați în sala pot merge spre aceste domenii, unde încă avem de lucru”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*