Sănătate

Dotări de 170 mii euro la secția ATI din cadrul Spitalului ”Louis Țurcanu”

Dotări de 170 mii euro la secția ATI din cadrul Spitalului ”Louis Țurcanu”

 

O nouă șansă la viață pentru pacienții internați la Spitalul ”Louis Țurcanu”. Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a fost dotată cu aparatură și mobilier.

Investiția este în valoare totală de 170. 000 euro și cuprinde paturi, monitoare, aparate de respirație, injectomate, infuzomate, thermostat, un cough assist, Link Agilia. Secția dispune de 35 de paturi ATI , chirurgical și medical, în care se duce, zi și noapte, bătălia pentru viață a copiilor. ”Aceste aparate pot face uneori diferența dintre un tratament cu vieți de copii salvate  sau o terapie care poartă numele de intensive numai prin efortul intens al echipei de medici”, subliniază dr. Mihai Gafencu.

Ne exprimăm recunoștința față de disponibilitatea și generozitatea tuturor sponsorilor care au contribuit la dotarea secției ATI cu aparatura. Transmitem sincere multumiri sponsorilor: BRD Groupe Societe Generale, Rossini Sleeve Technologies, Transfer Multisort Elektronik, HAI Santana EETIM, Wieland Electric, ExpoBrad, Agro Tia, Telekom România, Asociațiilor Salvează o Inimă și Dăruiește Viață. Demult am observat că oamenii de succes rareori s-au dat deoparte și au permis să li se întâmple lucruri. Ei s-au dus și au făcut lucrurile să se întâmple.  Împreuna, prin acest proiect, am dat o șansă la viață!”, declară, în numele  colectivului Secției de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului “Louis Țurcanu” și al Asociației “ATI Împreuna pentru Viață – Louis Țurcanu”, dr. Alin Căpușan.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*