Administrație

Mai multe blocuri, un cămin de bătrâni și clădirea unui liceu vor intra în reabilitare

Mai multe blocuri, un cămin de bătrâni și clădirea unui liceu vor intra în reabilitare

Vești bune! Mai multe blocuri, un cămin de bătrâni și clădirea unui liceu din Timișoara vor intra în curând în reabilitare.

Municipalitatea continuă programul de eficientizare energetică a blocurilor. Vorbim despre o axă deschisă pe fondurile europene de pe exercițiul financiar 2014-2020.  Astfel că minim 60 de blocuri vor fi reabilitate prin finanțare europeană.

Potrivit primarului, a fost finalizată documentația pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru reabilitarea termică a blocurilor din zonele Dragalina și Circumvalațiunii. În plus, edilul susține că documentația pentru serviciile de proiectare, pentru reabilitarea termică a clădirii Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară din Timișoara este gata.

Mergem pe două direcții, în intenția noastră de a absorbi fonduri europene. Pe de-o parte pe direcția reabilitării, eficientizării termice a blocurilor, pe de altă parte pe direcția reabilitării, eficientizării energetice a clădirilor publice. Avem progrese făcute”, afirmă edilul Robu.

S-a eliberat documentația și pentru serviciile de proiectare a clădirii Căminului pentru Persoane Vârstnice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*