Social

Încep înscrierile la workshop-ul “Digital Marketing – Cum să fii eficient în era digitală”

Încep înscrierile la workshop-ul “Digital Marketing – Cum să fii eficient în era digitală”
Adora Beauty

Agenții economici care lucrează în marketing sunt invitați la un workshop, sub sloganul “Digital Marketing – Cum să fii eficient în era digitală”. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Agenția de Marketing Online Hub, organizează o sesiune de marketing digital.

Evenimentul va avea loc în data de 11 mai, între orele 10 – 17, la sediul CCIAT, Sala C.E.D.O. Sesiunea de lucru va fi structurată astfel:

MODUL 1: Dezvoltarea unei strategii online eficiente, Revendicarea prezenței online, Crearea și personalizarea brandului online (personal sau de companie), Respectarea regulilor de comunicare proprii fiecărui canal și menținerea consistenței mesajului.

MODUL 2: Riscurile prezenței online, Gestionarea capitalului de imagine socială, Gestionarea capitalului intelectual, Gestionarea / menținerea vizibilității (succesului online)   ,

MODUL 3: Instrumente online pentru afacerea ta, Google My Business, Youtube / Google +, LinkedIn, Facebook, Analytics, Mailchimp.

MODUL 4|Instrumente online de cercetare a audienței: Google Trends, Google Consumer Barometer, LinkedIn.

Trainerul este Lala Crizbășianu, care are o experiență de 14 ani în marketing, din care mai mult de 10 ani petrecuți în companii multinaționale. Din 2011, este Google AdWords Individual Certified și Google Analytics Expert.  Oferă consultanță și training de inițiere în tacticile de marketing digital, în cadrul agenției Online Hub.

Taxa de participare este de 400 lei +TVA /participant şi include: suport de curs, diplomă de participare, pauze de cafea, prânz. Membri CCIAT beneficiază de o reducere de 15%.

Detalii suplimentare şi înscrieri la  tel: 0372 185.242, e-mail: akormany@cciat.ro, Ana-Maria KORMANY, manager de proiect CCIAT.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*